Bardancing Beatz

Openingsfeest met DJ Yorit

Bardancing Beatz opent weer zijn deuren na een zomerstop waarin we weer alles hebben opgeknapt. A.S. vrijdag 17 September zijn jullie allemaal welkom op onze openingsfeest. Het zal geen openingsfeest zijn als we iets niet speciaal hadden geregeld, daarom komt de enige echte DJ Yorit de avond speciaal voor jullie verzorgen. Hij draait de lekkerste beats en laat de iedereen lekker meedansen op  nummers die hij zal draaien. DJ Yorit is vooral bekend om zijn nummers: Dat Ben Jij(samen met starkoo en the First rebirth. Voor alle verdere informatie over DJ Yorit kun je naar zijn website gaan: www.djyorit.com.
Zondag
We zullen ook weer elke week op de zondag open zijn. Maar ook hier is wat veranderd. Vorig jaar en de jaren daarvoor waren we altijd van 19:00-23:30 open maar nu zullen we al vanaf 16:00 tot 21:00 open zijn. Ook kun je weer op deze dag een drankje komen doen, leuk gedanst worden en het weekend kan natuurlijk weer worden nagepraat.
Voor de agenda, foto’s en nieuwtjes surf dan snel naar onze site toe: www.beat-z.nl

Tot vrijdag allemaal!!!!
Het Bestuur.