Vaste Activiteiten Dorpshuis

Mawie schilderkunst aanwezig op ladies night!

Er is al veel over te lezen. De ladies night 8 oktober in de Bles is nu al leuk. Naast de al eerder genoemde aanwezigen is ook Wies van Etten erbij. Zij is schilderes en geeft lessen in de schilderkunst o.a. in het Dorpshuis in aquarelleren, olie, acryl, pastel en panpastel. Graag wil ze naast de woensdagmiddag ook een groep starten op de donderdagmorgen in het Dorpshuis. Wies is in staat om de creativiteit die in je zit naar boven te halen. Bovendien werkt het schilderen in een gezellige sfeer ontspannend in deze drukke tijd.Voor degenen die zich opgeven tijdens de ladies night is er een extra korting voor 2 lessen. Bovendien kan je met een ooievaarspas korting krijgen.Vanaf 19.30u is iedereen welkom.

Wies van Etten

Klaverjassen voor beginners

Op vrijdag 1 oktober a.s. gaan we starten met klaverjassen voor beginners in het Dorpshuis. Elke vrijdagavond klaverjassen we van 20.00 tot 22.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur zodat we om 20.00 uur kunnen starten. De kosten zijn  € 2,00 per avond. Zijn er nog vragen of wilt u zich nog opgeven bel dan Anneke van Bemmelen tel. nr. 5804172.

Wie wil kleding leren maken in het Dorpshuis?

Wegens omstandigheden heeft een van mijn leerlingen afgezegd. Ik heb dus een plekje over. De les is op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het dorpshuis. Wie heeft er zin om in de winteravonden zich bij onze leuke groep leerlingen aan te sluiten. Voor informatie ben ik te bereiken op tel. 071-5802433. Zeker rond etenstijd.

Groetjes Marjo van Veen