Geboorte

Op 21 september is mijn kleindochter Faye geboren!

Zij is het kind van mijn dochter Lotte, die ook een tijdje meegewerkt heeft met de redactie van de Dorpsketting. Met deze geboorte zijn er vier generaties vrouwen in onze familie, mijn moeder Greet is overgrootmoeder geworden.

Het is een groot geluk zo’n babietje.

Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik om jullie te laten weten dat ik afscheid neem van de redactie. Na ruim 5 jaar meegewerkt te hebben aan dit prachtige weekblad is het nu tijd voor iets anders. Een van die andere dingen is natuurlijk tijd besteden aan Faye, dat begrijpen jullie wel.Ik heb altijd met veel plezier meegewerkt aan de Dorpsketting en ik bedank de redactieleden voor al die gezellige uren. Ook het bestuur bedank ik voor de leuke uitstapjes die wij in de loop van de jaren hebben gemaakt met z’n allen. Ik wens de Dorpsketting een voorspoedige toekomst en jullie, dorpsgenoten, nog veel leesplezier.

Marjo van Lieshout