Bardancing Beatz

Afgelopen weekend

Dit weekend waren we maar een keertje open en wel op zondag. Dit was geen normale zondag omdat de kaartverkoop was begonnen van Proud To Be Fout. De deuren gingen om een uurtje of 16:00 u open en er stond gelijk al een rij mensen voor de kaarten van Proud To Be fout. Maar net zoals anders kon je ook gewoon bij ons een drankje drinken en het weekend met je vrienden/vriendinnen doorpraten.

Aanstaand weekend

Dit weekend zijn we 2x geopend. En wel vrijdag en zondag. Vrijdag hebben we zoals elke vrijdag een thema en dit keer zal het thema FlirtNight zijn. Dit thema hebben we vorig jaar al gehad maar wegens groot succes besloten we om het nog een keertje te doen. We hebben 4 verschillende kleuren bandjes met allemaal een eigen betekenis, hier komen de kleuren plus de betekenis:
Rood=op zoek naar een slaapplek

Blauw =hard to get

Groen =op zoek naar mijn tijgertje

Geel =hier voor het bier

Ook zullen we tot vorig jaar een klein hoekje maken voor onze tortelduifjes waar ze in alle stilte van elkaar kunnen genieten. We zullen ook een liefdesdrankje hebben waarvan je direct verliefd wordt op de eerste jongen/meisje die je ziet.

Proud To Be Fout

Proud to be fout zit er ook alweer aan te komen en zoals jullie  in het bovenstaande  stukje konden lezen is de kaartverkoop afgelopen zondag van start gegaan. De deuren waren net pas open of de eerste mensen kwamen de eerste kaarten ophalen voor Proud to be fout. Voor dit feest moet je een outfit kiezen die zo fout mogelijk is om onze begeerde Proud To Be Fout award te winnen. De datum dat dit foutste feest van het jaar zal plaatsvinden is op 16 Okotber. Dus houd deze datum vrij want dit feest kan je gewoon niet missen. 

De groetjes, Bardancing Beatz