Van de redactie

De laatste weken hebben we nogal veel problemen gehad met onze printer. We zijn natuurlijk intern verhuisd en daar houdt het fijn afgestelde apparaat niet van. Wij zelf ook niet, want storingen doorkruisen al onze plannen, zodat we op dinsdagavond om 11.00 uur nog zitten te nieten en vouwen aan de laatste Dorpskettingen. Een deel van Stompwijk zit dan voldaan van kennis op de bank en een ander deel kijkt nog steeds reikhalzend uit naar die Dorpsketting. Dan wil het ook nog wel eens zo zijn, dat dezelfde bezorgers getroffen worden en soms driemaal vergeefs gaan kijken, of de Dorpsketting nu dan al bezorgd kan worden of toch maar na de training.  Het apparaat is weer helemaal nagekeken en voorlopig lijken we weer storingvrij te kunnen werken.

Site en twitter

Verder wordt de site van Stompwijk.nl steeds professioneler en actueler nu in ieder geval wekelijks deze site wordt bijgewerkt. Op de achtergrond wordt er door Aad Janson hard gewerkt en de redactie ondersteunt hem sinds kort met het plaatsen van berichten. Er zijn meer rubrieken, die weer onderverdeed zijn. Het is allemaal nog een beetje wennen, maar er komt meer voortgang in. En er is een twitteraccount, stompwijkpunt.nl om mee te kunnen twitteren over relevante Stompwijkse zaken.

Bezorgersbijdrage

Volgende week treft u de wel bekende envelopjes weer bij de Dorpsketting, die de week er na weer bij u worden opgehaald. Zorgt u ervoor dat de envelop alvast gevuld bij de deur ligt te wachten op die trouwe bezorger, die wekelijks al het Stompwijkse nieuws bij u door de brievenbus deponeert.

Red. Petra