Parochieberichten

Donderdag 30 sept. 20.00 uur vergadering van de pastoraatgroep

Zaterdag 2 okt. 19.00 uur geen viering

Zondag 3 okt. 11.00 uur Eucharistieviering met parochiekoor Voorganger pastoor J.v.d. Bie Misintenties

11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de Parochie, Piet Roeling, Kees v. Dijk, Nico v.Boheemen, Kees Luk, Riet Vurens de Kruiff, Jaap Vogelaar, Ge Hoogervorst, Arie en v. Santen – Verhagen, Jan v. der. Krogt, Thea v. Leeuwen –Kuipers, Jan Koevoet, Fam. Oudijk, Riet Knijnenburg -v. Vliet, Fam. Knijnenburg -v.d. Lubbe, Kees v. Veen en overleden vader en Familie, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja van Santen-Koot, Barry v. Bohemen, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens, Jannie Suijten -v. Leeuwen, Jan Kerkvliet, Douwe de Winter, Truus Hilgersom – Verhart en Annie van der Burg -v. Veen.

”Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd”

RABOSPONSORFIETSDAG, zondag 19 september 2010. Er waren 98 goede doelen om voor te fietsen. De lucht was grijs, de wind was hard. ‘WERK AAN DE KERK’, deed ook mee. De RABObank heeft ons € 336,00 doen toe komen! Alle deelnemers hartelijk dank voor het mee fietsen.

De restauratiecommissie

Oktobermaand rozenkransmaand Vrijdag a.s. begint de oktobermaand In deze maand staat het rozenkransgebed in het middelpunt van de belangstelling. Wij gaan op de donderdagavonden weer het rozenkransgebed bidden. Dit jaar kan dat vanwege de restauratiewerkzaamheden niet in de kerk. Wij bidden dat deze maand in de grote zaal van de pastorie. U kunt door de hoofdingang naar binnen. De deur is los, dus u hoeft niet te bellen. Maar de deur klemt iets, hou daar dus rekening mee. De aanvangstijd is net als altijd, 19.00 uur We rekenen weer op de aanwezigheid van velen. Vooral in deze onzekere tijd willen we bij alles wat ons bezighoudt, Maria`s hulp en voorspraak vragen. Hopelijk maakt u op de donderdagavonden een half uurtje vrij om het rozenkransgebed mee te bidden. Om 19.00 uur bent u van harte welkom. Jan van Rijn

Fietskring  

Donderdag 30 september  wordt er weer een route gefietst met de kring. Als het goed weer is vertrekken we om 9.30 vanaf het kerkplein, tot dan! Annie van Rijn