Huur Snippergrond

Afgelopen zaterdag kregen wij een brief van de gemeente over de opzegging huur tuin en aanbod nieuwe huurovereenkomst van de snippergrond. De gemeente is voornemens de huurprijs van de strook grond, die wij sinds 1966 in gebruik hebben, maar liefst 225 maal duurder te maken. Dit is blijkbaar een nieuwe maatregel van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Daar wij niet weten hoeveel bewoners hierdoor flink gedupeerd gaan worden, verzoeken wij een ieder die hier mee te maken heeft/had, zich bij ons aan te melden. Doe dit door middel van een email te sturen naar margastijnman@zonnet.nl of telefonische via 071-5802938, graag tussen 18.00 en 19.00 uur.

Het is duidelijk dat we snel de koppen bij elkaar moeten steken, om over dit onaanvaardbare voorstel met elkaar te praten. Wij hebben inmiddels contact opgenomen met Woningbouwvereniging Vidomes, Dhr. Seton van de gemeente en Dhr. Koos van Wissen van de Dorpsraad.

Namens een aantal Van Santhorststraatbewoners,

Frans Oliehoek en Marga Stijnman