Wie wordt de nieuwe prins & page?

Welke Prins en Page zwaaien dit jaar de scepter in Gaandrië??

Binnen de vereniging, maar vooral daarbuiten wordt al veel gediscussieerd over wie de nieuwe Prins en Page zullen zijn. Verschillende namen passeren de revue en er zijn maar enkele mensen die het echt weten. Maar zaterdag om 23.11uur weet iedereen die in Het Blesse Paard is ook welke Prins en Page de scepter overnemen van Prins Hans de 1ste en Page Paticia.

Prins Hans I zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-prinsen, hiervoor zal hij eerst een toetredingstest af moeten leggen. Dit gaat gepaard met veel leut en gein.

Tijdens het Zwerversbal wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn, maar ook worden er op deze avond prijzen uitgereikt aan de mooist verklede persoon en groep. Dus kom op mensen en koop/huur of freubel een mooie outfit in elkaar en sleep die prijzen in de wacht!

U bent vanaf 21.00 uur welkom,we hopen U zaterdag 13 november te zien!

Hier nog wat datums :

  • Zaterdag 13 nov: Openingsavond thema: “Het Zwerversbal’’
  • Zaterdag 8 en Zondag 9 jan: Gaanders boekje lopen en lotenverkoop
  • Zaterdag 22 jan : Gaanders Dance Night
  • Zaterdagavond 12 feb: De Gaanders gaan naar RIO!!!
  • Zaterdag 5 mrt: Optocht. Straatcarnaval en gekostumeerd bal

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders.