Wie wordt de prins

Wie o wie zal er dit jaar gaan heersen over het Gaandriaanse Rijk ???

Overal in het dorp worden al hele verschillende speculaties gemaakt over wie er dit jaar zullen gaan heersen over het prachtige Gaandriaanse Rijk en het daarbij behorende volk. Verschillende namen passeren de revue. De paar aangewezen personen die weten wie het worden houden heel slim hun kaken op elkaar. Maar zaterdag 13 november weet iedereen die in Het Blesse Paard is, ook welke Prins en Page de nieuwe heersers zullen zijn. Prins Hans I zal na het overhandigen van de scepter zelf worden overgedragen aan de heren van de Oud-Prinsen, hiervoor zal hij eerst een toelatingstest af moeten leggen. Hier hebben de mannen van de Oud-Prinsen ongetwijfeld weer een leuk toneelstukje van gemaakt.

VIP-KAART 2010-2011

Ook dit jaar hebben onze Prins en Page weer de VIP-Kaart uitgereikt aan iemand die zich voor de volle 100% inzet voor ons dorp. Dit jaar is dat Petra Oliehoek die we natuurlijk allemaal wel kennen van zich al talloze jaren inzetten voor de Dorpsketting. Maar dit is niet het enige wat zij doet, ze zet zich ook in voor het Bruggenfeest en de Hoedenparade tijdens de Stompwijkse Paardendagen. Onze Prins Hans vond de koffie lekker en het bier nog lekkerder!

Tijdens het Zwerversbal wordt bekend gemaakt wie de nieuwe Prins en Page zijn. Dus als u net zo benieuwd als ik ben wie er dit jaar de nieuwe heersers worden. Dan zien we u zaterdag 13 november om 21.00u in Het Blesse Paard!!!

 

Hier nog wat data:

Zaterdag 13 nov: Openingsavond thema: “Het Zwerversbal’’

Zaterdag 8 en zondag 9  jan: Gaandersboekje lopen en lotenverkoop

Zaterdag 22 jan : Gaanders Dance Night

Zaterdagavond 12 feb: De Gaanders gaan naar RIO!!!

Zaterdag  5 mrt: Optocht. Straatcarnaval en gekostumeerd bal.

Voor meer info www.degaanders.nl.

P.R. De Gaanders