Afgelopen weekend

  Hallo mensen daar zijn we weer, afgelopen zaterdag was het weer een knallend feest in de gezelligste kelder van Nederland en ver daar buiten. We hadden namelijk Mexican Night, de avond stond geheel in het teken van Mexico. We hadden de Beatz omgetoverd tot de perfecte plek voor een Mexicaans feestje. Uiteraard hadden we weer Mexicaanse drankjes en de beste hits van dit moment. De eerste mensen waren al gauw binnen en binnen een mum van tijd stond het vol. Er werd lekker gedanst en natuurlijk gesjanst op de beste beats van dit moment. Bekijk op www.beat-z.nl of je nog gekiekt bent door onze fotograaf. We waren ook op zondag open. Het eerste van Stompwijk ’92 had met 4-0 gewonnen en dat moest natuurlijk gevierd worden en waar kan je dat beter doen dan in Bardancing Beatz? De spelers kwamen gezellig langs en deden een drankje.

 Aankomende week

De aankomende week zijn we alleen op zondag open. Je kunt over het afgelopen weekend bijpraten onder het genot van een lekker drankje. Op aankomende 20 november zijn we geopend met het feest: Back to the Special Flavours. Op deze avond zullen we dé drankjes van vroeger serveren, namelijk …. Kijk op de site voor verdere info.

 We zien jullie zondag! Houdoe, Het bestuur

Agenda:

Zaterdag  20 november: Back to the Special Flavours

Zaterdag   4 december: Sinterklaasfeest

Vrijdag    17 december: Tuintje Party

Zaterdag 25 december: Kerstfeest

Vrijdag    31 december: Oud en Nieuw