Bijzondere voorstelling in Het Dorpshuis

In het kader van het Theaterfestival Leidschendam-Voorburg brengt Dario Fo  met Theatergroep Buitengewoon de theatervoorstelling ‘Met hart en ziel’ gespeeld door 18 mensen met een verstandelijke beperking. Een energieke ontroerende voorstelling over het thema ‘liefde’.

De liefde van je leven vinden is soms heel moeilijk en soms een kwestie van gewoon even aan de leiding vragen. In het stuk ‘Met hart en ziel’ was voor de deelnemers veel herkenbaars terug te vinden. Een onbereikbare liefde, een liefde die niet mag. Een Nederlandse bewerking van Shakespeare’s Romeo en Julia. Een onmogelijke liefde tussen twee jonge mensen van rivaliserende families, met een noodlottig einde. Uitgevoerd door mensen met een verstandelijke beperking die met deze voorstelling willen laten zien wat ze wel kunnen. De voorstelling bestaat uit taal van de deelnemers, maar ook een beetje van Shakespeare.

Dit is de tweede voorstelling van het Theaterfestival Leidschendam-Voorburg die in Stompwijk gespeeld wordt. In Café de Gouden Leeuw werd de voorstelling Rolbrug gespeeld met het café als decor. Het volledige festivalprogramma is te vinden op de website: www.theaterfestival-LV.nl

Donderdag 25 november 2010, aanvang 20.15 uur, Het Dorpshuis


Entree € 2,50
Reservering via theaterfestival@dariofo.nl