boekenmarkt de stal

 Op de tweedehands boeken en speelgoedmarkt geeft Ineke de Gier ieder uur een demonstratie zpagetti haken, deze hooked zpagetti is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam restmateriaal uit de mode- en textielindustrie en is tegenwoordig helemaal hot en hip.

Voor de kinderen is er een grabbelton. Er worden ambachtelijke oudhollandse koekjes gebakken. Wij serveren koffie, thee en erwtensoep. U weet de gehele opbrengst is bestemd voor restauratie van de Laurentiuskerk.

Openingstijden: donderdag 19.00 t/m 21.00 uur zaterdag van 11.00 t/m 14.00 uur. www.kringloopdestal.nl

Ons vrijwilligersteam begroet u graag in De Stal.

In samenwerking met Fanfare Juliana die ‘s middags een feestelijke rommelmarkt in het Dorpshuis heeft en ‘s avonds is daar de Fanfareveiling waar ook leuke spullen van De Stal onder de hamer komen. Deze spullen zullen door veilingmeester Mister X geveild worden. Wie dat is blijf nog even ‘n geheim.