Kinderkoor “De Regenboog”

   Na de ietwat rommelige repetitie van vorige week, even een kleine update.

 – Voor de ouders –

Geheel onverwachts wist Gerda het vorige week dinsdag op het allerlaatste moment  toch nog te regelen dat de kerkpiano vervoerd kon worden naar school, zodat we eindelijk weer met begeleiding konden gaan repeteren. Samen met meester Richard wist zij het houten gevaarte te overmeesteren en in het handarbeidlokaal te plaatsen. Ook is ze een kwartier voor tijd nog alle klassen rondgegaan om de kids van het koor in te lichten. Super geregeld Gerda en dank aan meester Richard voor zijn hulp.

Natuurlijk was het allemaal een beetje rommelig hier en daar maar het werd een dolle boel en menig leerkracht kwam dan ook even polshoogte nemen. Natuurlijk werd daar door de kids direct op gereageerd door het nummer “Midden in de winternacht, ging de Hema open…” in te zetten, wat weer hilarische taferelen opleverde onder de leerkrachten. Eén en ander heeft er echter wel voor gezorgd dat de repetitie wat is uitgelopen. Onze excuses hiervoor.

 – Voor de kids –

Supertrots zijn wij op jullie wat jullie in de afgelopen weken al hebben laten horen! Vergeten jullie niet om de liedjes voor iedere repetitie thuis nog even goed te beluisteren, zoals afgesproken? Dit kan, zoals jullie allemaal weten via onze hyves of via you-tube. Heb je geen hyves dan mag dat vast wel even bij een vriendje of vriendinnetje.

 “Waarom is dit toch zo belangrijk???????”

Ik weet het kids, ik blijf het maar zeggen maar dat is echt niet zomaar.

Als jullie namelijk allemaal goed blijven oefenen kunnen we de repetitietijd goed benutten en dus ook op tijd stoppen. Bedenk ook dat als je dit niet doet, je daarmee de hele groep kan ophouden en dat kan niet de bedoeling zijn toch?! Ik weet namelijk dat er heel veel kinderen van het koor thuis heel hard en heel vaak oefenen.

 Dusss …. de afgelopen repetities was er best veel ruimte om te keten maar de komende weken gaan we echt ff de puntjes op de i zetten!

 Als we allemaal dezelfde inzet tonen, wordt er niemand teleurgesteld en kunnen we er op 24 december een fantastische Kerstshow van gaan maken.

Groetjes en tot laterzzzzz

 Marian

 P.s. alle leden van het koor behoren de teksten in een goede stevige map te bewaren en iedere repetitie mee te nemen.