Van de redactie

Na het vertrek van redactielid Marjo, zitten we bij de redactie toch te krap in ons jasje. Zo af en toe zijn we gedwongen om andere verplichtingen na te komen op de maandagavond of  willen we gewoon een avondje vrij en dan is het met 4 vrouw personeel te krap. Kortom we zoeken uitbreiding voor de maandagavond om voorlopig mee te draaien om zo het werk eigen te maken.

Veel knip- en plakwerk voor de site. Wie durft?

Ook zijn we blij met freelancers, zoals deze week Annie van Rijn. Zij doet die verslag van het afscheid van Riet van der Ham bij de wijkcontacten, of Agnes van Boheemen. Zij maakte een verslag over het half jarig bestaan van de Kringloopstal. Bent u deze week of volgende week in het café of Dorpshuistheater, maak er een verslagje van. Komt de Sint aan en glinsteren de ogen van uw kleinkinderen dermate dat de donkere dagen van december bijna verlicht worden? Deel het met ons. Gaat u volgende week dansen in het Dorpshuis, laat ons op papier mee swingen. Doet u goede zaken op de veiling bij de fanfare, laat ons meeleven met de slag die u geslagen heeft.

Vooral met het oog op de kerstdagen kunnen wij altijd schrijvers gebruiken. Je hoeft er geen kei in te zijn. Oefening baart immers de kunst. Zelf hebben we het naast de Dorpsetting, juist in deze maanden van het jaar ook op ons werk en verenigingsleven druk. De Dorpsketting is van en voor u. Dus HELP!

Petra Oliehoek– van Es