Doe mee schoenendozen Actiekids

Vorige week dinsdagavond organiseerde de Hobbyclub een open avond om een schoenendoos te versieren voor Actie4kids. Er kwamen bijna 50 kinderen en het werd een gezellige boel. Doordat we van veel mensen al spulletjes gekregen hadden kon iedereen alvast een beginnetje maken om zijn/haar doos te vullen met schoolartikelen, toiletspullen, speeltjes en knuffels. De ingezamelde dozen gaan dit jaar naar Moldavië, Namibië, Oeganda, Sierra Leone, Togo, Ukraïne en Zambia voor kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppenwijken. Met een schoenendoos laten we zien aan kinderen dat we aan hen hebben gedacht. Afgelopen zondag werden er tijdens de gezinsviering in de kerk al 63 dozen ingeleverd! Als je nog geen doos hebt ingeleverd dan kan dat nog vanavond bij de Hobbyclub tussen 18.30 en 19.45 uur, bij fam. Janson op Meerlaan 9, bij fam. van Bemmelen op Dr van Noortstraat 73 of op school maar uiterlijk donderdag 25 november!!

De doos niet dicht plakken maar sluiten met een elastiek. Plak er één van de plaatjes hiernaast op zodat te zien is of de doos voor een jongen of meisje en voor welke leeftijd is. Voor de verzendkosten is een bedrag nodig van € 5,00 die je in een envelop er los bij kunt doen (niet in de doos). Iedereen die een doos heeft gemaakt of heeft meegeholpen door spullen te leveren willen wij heel hartelijk danken!

Hobbyclub en werkgroep Gezinsviering