actie4kids

 Stompwijk maakt 105 schoenendozen voor Actie4kids!

Er is flink geknutseld in Stompwijk de afgelopen weken. Heel veel schoenen-dozen werden versierd bij de Hobbyclub en thuis. Daarna werden ze gevuld met spulletjes zoals schoolartikelen, toiletspullen, speeltjes en knuffels. Deze dozen gaan een lange reis maken en worden cadeau gedaan aan kinderen in weeshuizen,  vluchtelingenkampen en slop-penwijken. De ingezamelde dozen gaan dit jaar naar Moldavië, Namibië, Oeganda, Sierra Leone, Togo, Ukraïne en Zambia. Deze kinderen hebben zoveel minder dan wij hier in Nederland. Met een schoenendoos laten we zien dat we aan hen hebben gedacht. Vast en zeker zijn de kinderen daar dolblij met een prachtig cadeau en kunnen ze even de ellende van alledag vergeten.

Dit jaar kwamen er bij de Hobbyclub op de open avond bijna 50 kinderen een schoenendoos versieren voor Actie4kids. Tijdens de gezinsviering in de kerk werden al 63 dozen ingeleverd, ook op school werden er een heleboel verzameld. We mochten een totaal van 105 dozen wegbrengen naar het inzamel depot in Zevenhuizen!

Iedereen die heeft meegedaan en meegeholpen, heel erg bedankt en we hopen dat volgend jaar weer iedereen meedoet.