Bardancing Beatz

 Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we maar een keertje geopend en dat was natuurlijk op de zondag. Hier werd weer zoals altijd gezellig een drankje gedaan en nagepraat over het weekend. Gelijk werden alweer de plannen voor het volgend weekend vastgelegd en een blik op de aankomende school/werkweek.

 Aanstaand weekend

Aanstaande zaterdag is het dan weer zo ver na een jaar weg geweest te zijn zal de sint weer terug keren in de gezelligste kelder van het land. De sint zal de sint niet zijn als hij natuurlijk voor bepaalde mensen wat heeft meegenomen. Ook zijn trouwe Pieten zullen er weer bij zijn die weer de lekkere pepernoten/kruidnoten/schuimpjes aan iedereen zullen trakteren. De deuren zullen vanaf 21:00 geopend zijn en de entree kosten zijn op de sint zijn rekening.

Ook zijn we zondag weer open vanaf 16:00 uur waar weer lekker nagepraat kan worden over het weekend en alvast de nodige plannen maken voor het volgende weekend.

Tuintje Party

Het volgende thema voor op de vrijdag zal zijn Tuintje Party. Dit thema hadden we vorig jaar ook al gegeven en het beviel zo goed dat we het nog een keer willen geven. Bardancing Beatz wordt dan weer omgetoverd tot een van de allermooiste tuinen die je ooit hebt gezien. Dit thema zal plaatsvinden op vrijdag 17 december en de entree is geheel gratis. Zet daarom deze datum alvast vast in je agenda, want je kan dit feest niet missen.

Kerstfeest

Ja kerstmis komt er ook alweer aan en natuurlijk geven wij dan het Kerstfeest! Dat zal plaatsvinden op eerste kerstdag op zaterdag 25 december 2010. Om bij dit feest aanwezig te mogen zijn zul  je toch eerst een kerstkaartje moeten halen aan de bar. De kaarten zullen a.s. zaterdag in de voorverkoop gaan en zullen € 5,- gaan kosten en als je ze aan de deur koopt op de avond zullen ze ietsjes duurder worden namelijk €7,50. Voor verdere informatie houd de site in de gaten!

Nog een fijne school/werk week en tot a.s. zaterdag!!!!!

 Groetjes, het bestuur