Moonlightshopping

moonlightshopping 2

Moonlightshopping

Vrijdag 26 november was zo’n heerlijke vriesdag om in kerststemming te komen en hoe! Vrijdagavond was de 1e kerstkoopavond in onze dorpse bloemenwinkel ‘De Passie’. Samen met Loes van Studio Oase en Andrea van Andrea’s Haarstudio organiseert Ingrid dit al een paar jaar. Na een vrolijke begroeting en een glas warme glühwein zag ik ook Carmen, de fotografe, rondlopen die ter plaatse van ieder die wilde een kerstfoto maakte die gratis meegenomen kon worden.

Overal waar je keek (binnen en buiten) waren prachtige kerststukken en -kransen te bewonderen. Binnen stond Jolanda Rosier van de Tibetaanse klankschaalmassage met een leuke kerstaanbieding. Na het nuttigen van heerlijk kerstbrood (wat overigens uit de Coop kwam) heb ik nog gezellig bij kunnen kletsen met dorpsgenoten. Met een mooi kerststuk en geheel in kerststemming ben ik naar huis gegaan. Leuk georganiseerd door Stompwijkse ondernemers.

Bedankt allemaal, waar een klein dorp groot in is…..

Een trotse Stompwijker

Van de redactie zijn wij ook trots op dit ingezonden stuk, want hiermee wordt gevolg gegeven aan ons verzoek om belevingen met elkaar in de Dorpsketting te delen. Hoe meer reporter, des te meer leesvoer. Enige minpuntje is, dat ingezonden stukken altijd ondertekend moeten worden. Voor deze keer kijken we het door de vingers …..

Voel je vrij om te schrijven!

Red. Petra