Eerste heilige communie

  Geachte ouders, 

We zijn nog maar net bekomen van de peper- en kruidnoten, en al het heerlijks wat Sinterklaas ons heeft gebracht. Maar het is zó volgend jaar, en zondag 15 mei 2011! Dan is in Stompwijk, in de Heilige Laurentius kerk de viering voor  De Eerste Heilige Communie.  De ouders van kinderen in groep 4 van de basisschool willen we daarom uitnodigen op woensdag 5 januari voor een informatie avond in de pastorie van de kerk of bij heel veel opkomst in de basisschool in Stompwijk. Om 20.00 uur willen we beginnen; de koffie/thee staat klaar! Op deze avond willen we toelichten op welke wijze we de kinderen voorbereiden op de eerste heilige communie en wanneer de voorbereidingen zullen plaatsvinden. We laten u even een kijkje nemen in het werkboek waarin uw kind samen met u gaat werken, en we geven een kleine uitleg over de voorbereidingstijd. Graag willen we weten op hoeveel mensen we ongeveer moeten rekenen.  

U kunt u opgeven bij

Louise Hoogenboom Dr. van Noortstraat 99    2266 GT Stompwijk, of via mail loishoogenboom@gmail.com .

Heel hartelijk bedankt en graag tot ziens.

Werkgroep Eerste Heilige Communie,

Mariska Zandbergen, Marian den Hartog en Louise Hoogenboom.