Dader of getuige gezocht

Allereerst willen wij U allen een heel goed 2011 toewensen. Zelf dachten we ook goed het nieuwe jaar in te gaan. Maar helaas veranderde dat, na het parkeren van onze auto op het kerkplein.

Op 1 januari (zaterdag), parkeerde ik onze crème kleurige Volkswagen bestelbus om 19.20 uur op het kerkplein. Bij terugkomst bij onze auto, om 21.50 uur, constateerden wij dat er iemand tegen onze auto was aangereden. Er lag een stuk van de achterbumper op de grond en een reflector lag daarnaast. Daar moet dus weer een nieuwe bumper op. Nou zou je denken, er zit wel een briefje onder de ruitenwisser van de dader. Jammer maar helaas, geen briefje. Misschien is de dader wel zo geschrokken, en dacht niks zeggen, gauw naar huis. Maar ik hoop dat hij/zij zich toch nog bedenkt en zich toch nog bij ons meldt, zodat we het kunnen regelen met de verzekering. Misschien heeft iemand het wel zien gebeuren en wist niet van wie deze auto was.

Wij zouden U vriendelijk willen vragen, heeft U iets gezien, of heeft U spijt van het maken van de schade? Meldt dat even aan ons. Wij kunnen dan een oplossing zoeken zodat het nieuwe jaar toch nog goed kan beginnen. Ons telefoonnummer 06-23251889

Jack en Linda Overdevest