Het is bijna zo ver !!!!!!!

Nog heel eventjes wachten en het is weer zover dat de altijd zeer gezellige carnavalsweek begint. Wij van de carnavalsvereniging kunnen al bijna niet meer wachten tot het festijn weer losbarst. Dan wordt het natuurlijk weer een week vol gezelligheid en feesten tot iedereen er bijna bij neervalt. En natuurlijk staat voor zaterdag 5 maart de optocht op het programma. Van verschillende kanten bereikt ons al het bericht. Dat er veel groepen zijn die al ver op weg zijn met het in elkaar knutselen van deze altijd prachtige karren.

Voor het slotbal op 8 maart hebben we dit jaar een Superster kunnen regelen en wel de enige echte Trafassi !! Deze entertainer in hart en nieren staat garant voor een geweldige feestavond. Jullie kunnen hem waarschijnlijk van zijn hit “kleine wasjes grote wasjes”. Komt dat zien dus, want het belooft en geweldig feest te worden !!!!

VOOR DE OPTOCHT KUNT U ZICH INSCHRIJVEN OP WWW.DEGAANDERS.NL

En hier nog wat data:

2 maart: Swetterhage

3 maart: De Mantel

4 maart: Emmaus, Beatz

5 maart: Optocht, Straatcarnaval, Gekostumeerd bal

6 maart: Kerkmis, Concert

7 maart: Kindercarnaval, So You Think You Can Dance

8 maart: Ouderen Stompwijk, Trafassi.

Voor meer info en data www.degaanders.nl

P.R. De Gaanders