Kinderkoor “De regenboog” 1e Repetitie 15 maart!!!

 Hallo kids….

We gaan weer beginnen met de repetities voor de communieviering van 15 mei. Natuurlijk hopen we jullie allemaal weer zin hebben om lekker te komen zingen op dinsdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur, in het handarbeidlokaal van school. We hebben aardig wat aanmeldingen binnen gekregen en vinden het superleuk dat veel kids van het vorige blok zich ook weer hebben aangemeld. Voor alle leden: Nemen jullie allemaal jullie muziek map met alle teksten weer mee?!

Voor nieuwe leden: Er zijn verschillende aanmeldingen binnen gekomen van kids waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Wel een kleine voorwaarde, de kindertjes moeten wel redelijk  kunnen lezen  om de teksten  te kunnen volgen.  Een stevige map is nodig om alle liedjes netjes in te bewaren. Alle songs worden op de speciale “kinderkoor hyves  geplaatst zodat jullie thuis alvast kunnen beluisteren welke liedjes we gaan doen. Ook handig om extra te kunnen oefenen als dat nodig is. Verder  zorgen wij weer voor de limonade en een snoepje.

De 1e repetitie is op dinsdag 15 maart!!! Als jullie de dorpsketting op dinsdag ontvangen is dat dus al VANDAAG!!!

Tot vanmiddag dus allemaal. Laten we er weer een gezellig uurtje van maken!!

Groetjes van Gerda en Marian. Heb je nog vragen???? Bel dan naar 0629320018