Casema Summerland 2007

 Inmiddels bijna vijf jaar geleden begon het. Na ruim 25 jaar lang Stomppop was het tijd voor iets nieuws. Een fris concept genaamd ‘Summerland’ deed haar intrede. Van één grote tent, naar drie tenten met allen een ander thema. De zaterdagavond werd ingeluid met een gezonde dosis humor. De eerste cabaretshow in Stompwijk was een feit en cabaretiers Ted Griffioen en Robert Jan Proos deden het uitstekend in het Summerland theater. Door de programmering van artiesten als Italo, The Posers, Seven en Bob and the Blue Band werd het Hazenhol ‘the place to be’ voor de oudere jongeren uit Stompwijk. In de Eneco feesttent maakte Waanzin, Huub Hangop, Dj Maarten en de Lawineboys er een waanzinnig feest van. Ook niet te vergeten was op zondag het Duitse Bierfest met de schlägerband. Duitse biertafels, houthakkers en de rijdende biertap maakte het feest compleet. In de GTO Dancetent ging de jeugd volledig uit zijn dak met John Marks en Dj Kicken achter de draaitafel. Tenslotte was het zonovergoten Van der Haar plein thuishaven voor menig bezoeker die, onder het genot van een hapje en een drankje, wilde genieten van de zon en Johnny and the Gangsters of Love. Kortom, Casema Summerland was een groot succes en dit beloofde veel moois voor de komende jaren!