Stichting Pater Bandsma kaarten

Vrijdag 8 april kaarten in de kantine van Stompwijk ‘92 voor Stichting Pater Ted Bandsma Villaverde-Filippijnen

Zoals ieder jaar is het vrijdag 8 april weer zover. Gezellig kaarten in `onze` kantine. Aanvang 20.00 uur. Natuurlijk zijn er weer prachtige prijzen en de hoofdprijs van deze avond (de opbrengst) gaat naar de kinderen van Villaverde, die gezinnen kunnen het wel gebruiken, want zonder onze bijdrage géén schoolopleiding!

Dankzij onze stichting kunnen wij vanaf dit jaar totaal 304 kinderen sponsoren voor hun schoolopleiding. En dit jaar wordt er een nieuwe verblijfplaats voor 30 kinderen gebouwd die te ver van school wonen. Leuk dat wij en u deze kansarme kinderen een toekomst kunnen geven. Wilt u ook een kind sponsoren voor zijn of haar schoolopleiding neem dan even kontact met ons op. €150,- per jaar en alles is betaald, inclusief boekengeld en kleding. Iedere cent van u gaat rechtstreeks naar de Filippijnen. Stichting Pater Ted Bandsma is een stichting van vrijwilligers zonder kosten dus!

Groetjes Jos en Jacqueline de Groot