Toneelstuk Bedgeheimen groot succes!

Toneelstuk bedgeheimen groot succes!

Vrijdag 18 en 25 maart heeft onze Stompwijkse toneelvereniging weer een leuk stuk ten tonele gebracht. Voor de spelers een hele inzet. In oktober beginnen ze al met oefenen, een half jaar vooraf dus, twee keer per week en in januari en februari soms ook op zondagmiddag. Daarnaast is het een must om de andere dagen je tekst te leren zodat je iedere week een stukje verder komt. Een toneelstuk van 2 uur krijg je er niet vanzelf in. Ja er gaat heel wat werk aan vooraf maar dan krijgen de bezoekers ook wel wat te zien. Dit jaar 3 nieuwe spelers en een optreden met een pikant tintje. De naam bedgeheimen zegt het al. Er werd zeer veel gelachen in de zaal en na hun optreden een staande ovatie! Een beter bedankje voor de spelers, regisseur en alle andere medewerkers is er niet. Voor het optreden was de mogelijkheid om te dineren in de Bles. Ik heb voortreffelijk gegeten. En na de voorstelling was het ook nog even gezellig. Iedereen hartelijk bedankt voor de gezellige avonden en natuurlijk tot volgend jaar.

Jos de Groot