KBO Nieuws april

Katholieke  Bond van Ouderen te Stompwijk

KBO Nieuws April

Donderdagmiddag 14 april gaan de KBO leden weer kaarten en rummicub spelen met KBO Zoeterwoude. Opgave bij de heer Aad v.d. Ham. De deelname is gratis, voor vervoer kan eventueel gezorgd worden. Graag niet voor 13.45 uur aanwezig zijn, dit omdat de bewoners niet gestoord willen worden met het nuttigen van het diner.

Uitgaansdag donderdag 16 juni 2011 

Donderdag  16 juni gaan wij in samenwerking met Theo’s  busreizen weer een leuke dag uit met De KBO leden. We vertrekken om 08.00 uur bij sporthal de “Meerhorst” .Wij rijden richting Noord-Holland voor een bezoek aan Urk, het schiereiland waar de visserij nog steeds plaats vindt. Een interessant vissersdorp,  waar wij onder begeleiding van een gids een wandeling door het dorp maken. Tevens bezoeken wij de visafslag die in dan bedrijf is. Van te voren hebben wij dan al een koffiestop gemaakt met gebak. In het dorp Urk gebruiken wij ook de lunch met croquet natuurlijk. Daarna brengt de bus ons naar de orchideeën hoeve, hier genieten wij van de   prachtige bloemenpracht van deze bijzondere bloem. Als wij uitgekeken zijn gaan wij richting huis, waar wij onderweg nog een heerlijk diner voorgeschoteld krijgen.

Zoals u ziet een bijzonder evenement, deelname kost € 65,00 per persoon, opgave bij de heer Aad v.d. Ham, 070-3205410,

Betaling via de Rabobank  nr. 375349243 t.n.v. KBO Stompwijk, ondervermelding van uitgaansdag 2011.