Feest in de Stal

Feest in De Stal

Onze gezellige kringloopwinkel De Stal, is jarig. En dat wordt zaterdag 16 april gevierd aan de Dr. Van Noortstraat 137a. Met voor elke kopende klant een kans op een prijs(je) en in ieder geval een gratis kopje koffie, thee of limonade. Velen hebben de weg er heen al gevonden. Maar er komen constant nieuwe meubels en spulletjes binnen. Zoals altijd is de opbrengst natuurlijk voor de restauratie van onze  Stompwijkse Laurentiuskerk. Die overigens al flink opschiet.

Wie hierin wil bijdragen en lekker wil rondneuzen in de kringloopwinkel,  is van harte welkom 16 april aanstaande van 11.00- 14.00 uur.  Inlichtingen tel. 06-235 25700 Kijk ook eens op www.kringloopdestal.nl  voor meer nieuws en openingstijden.

Met vriendelijke groet, Agnes van Boheemen, 070-3274123