parochieberichten

Vasten maaltijd: deze maaltijd was een groot succes met 30 deelnemers. De  collecte bedroeg € 215,40; hartelijk voor uw bijdrage.

 

Vieringen in het het Dorphuis   RK H.Laurentius Parochie.

Let op ! de viering van zaterdagavond is vervallen.

Zondag10 april       11.00 uur           woord en communieviering met parochiekoor            Voorganger Em. Diaken Henny Peters

Misintenties

Zondag 3 april 11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Barry .v.Bohemen, Jeanne Granneman – Zits, Joyce Granneman, Nellie v.d.Helm – Havik, Wim.v.d.Helm, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja .v. Santen – Koot, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens,  Jan van Wissen, Jannie Suyten –  v.Leeuwen, Jan Kerkvliet, Douwe de Winter, Truus Hilgersom- Verhart, Annie van der Burg. v Veen, Will.v.d. Brink – Luiten,  Aad Luk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal.

Kerkhulpen                                  Kosters           Lectoren         Misdienaars

Zaterdag   9 april   19.00 uur         geen               geen              geen

Zondag     10 april  11.00 uur      John Olijhoek     Paula v H       Dennis Luk / Luca v.Santen

Kerkschoonmaak

Zoals vorige week vermeld willen de schoonmaakvrijwilligers woensdag 13 april de kerk gaan schoonmaken, echter zoals de vlag er nu voor staat kunnen we al op woensdag 6 april om 09.00 uur beginnen met het de schoonmaak werkzaamheden, iedereen die wil helpen om de kerk nog mooier te maken wordt met open armen ontvangen. De koffie en soep zijn ook weer aanwezig, graag tot ziens

Werk aan de kerk Corrie van Santen.