Stompwijk ’92

Uitslagen Kaarten Stompwijk ’92  1-4-2011        

1         Theo v/d Bosch en Frans Hendriks                  5515

2         Lydia Luiten en Mieke v.d. Salm                      5316

3         Lenie v/d Bosch en Sjanie Waayer                 5308

4         Nico v/d Bosch en Cock van Geijlswijk            5276

5         Jan Goeman en Ron v/d Salm                         5207

6         Ria v/d Helm en Nel Turkenburg                     5123

7         Theo en Jaap de Jong                                    5063

8         Leo van Marwijk en Frank van Rijn                5062

 

Troostprijs Kees Doeleman en Jet Overdevest         3472

26e WEEKENDKAMP

AAN ALLE JEUGDLEDEN VAN STOMPWIJK’92

De jeugdcommissies van de afdelingen van Stompwijk’92 nodigen jullie uit voor een sportweekend op het sportpark “Meerhorst” op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2011. Het wordt weer een weekend met volop uitdagingen, spelen en opdrachten. We slapen in tenten en de jongste in kleedkamers. Dit alles met de hulp van enthousiaste leiding.

WIE MOGEN AAN DIT WEEKEND DEELNEMEN?

De leden van Stompwijk’92, die op 1 mei 2011 6 jaar oud zijn t/m de leden die op de basisschool in groep 6 zitten. Dus geen kinderen uit groep 7 en 8.

Dit jaar zijn de inschrijfkosten 7,50 euro. Dit kan je overmaken op rekeningnummer: 10.55.74.074 ten name van M.E.M. Luiten en onder vermelding van volledige voor- en achternaam.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET WEEKEND?

Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor ’s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklan­taarn, aantal pakjes/flesjes drinken en maximaal Euro 5,– zakgeld.

WAT IS HET MOTTO?

Dat houden we nog even geheim… dus houd het clubblad en dorpsketting in de gaten. We verwachten je vrijdagavond 27 mei om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

HOE KUN JE INSCHRIJVEN?

Je kan je aanmelden via de website: www.weekendkampstompwijk.nl

Zorg ervoor dat je  op tijd wordt aangemeld, na  30 april nemen wij geen inschrijvingen meer aan. Er kunnen maximaal 120 kinderen aan het weekendkamp deelnemen. Mocht het inschrijven via de website niet lukken dan kan je dit inschrijfformulier invullen en inleveren bij Wendy Gehrman, v. Santhorststraat 36 in Stompwijk. De betaling van het inschrijfgeld graag wel via het genoemde rekeningnummer voldoen.