Afsluiting Windkracht 6

Afsluiting Windkracht 6 groot succes!

Misschien was u er wel afgelopen woensdag bij, bij de afsluiting van het muziekproject Windkracht 6. Heel veel kinderen uit groep 5 en 6 waren naar het Dorpshuis gekomen om samen met de fanfare muziek te maken! Alle kinderen zongen en trommelden (op hun zelfgemaakte slagwerkinstrument) uit volle borst mee met de fanfare. Het klonk geweldig! Na afloop van het concert konden de kinderen nog wat instrumenten uitproberen en de kinderen die het echt leuk vonden mochten afgelopen maandag naar de open les in het Dorpshuis komen.

Wel 18 kinderen waren er maandag om mee te doen met de open les en een hele boel hebben zich zelfs ingeschreven voor proeflessen op het instrument van hun keuze.

Misschien heb jij de open les gemist maar wil je toch graag  bij de fanfare mee komen spelen.. kom dan gewoon een keertje langs op woensdagavond als we repeteren. Wij hebben pauze van 19.45-20.00 uur en van 21.00-21.15 uur en hebben dan alle tijd om je even bij ons wegwijs te maken. Je kan natuurlijk ook altijd een van onze leden aanspreken.

Natuurlijk zijn ook volwassenen van harte welkom om bij ons muziek te komen/ leren maken! Wij begroeten jullie/u graag.

Heb je je ingeschreven voor een proefles? Dan nemen wij binnenkort contact met je op om een afspraak te maken voor je eerste les.

Met muzikale groet,

Fanfare Juliana