Vrijdag 15 april klaverjassen voor de Filipijnen

Nu zijn wij dan eindelijk aan de beurt. Wij sluiten de rij, dus kom allemaal nog één keer koppelkaarten dit seizoen! Wij hebben verschillende middenstanders weer benaderd, en ook zij werken weer mee. Dus mooie prijzen, met natuurlijk ook het houtsnijwerk uit de Filippijnen.

De opbrengst gaat naar de kinderen van Villa Verde. Er wordt nu een internaat gebouwd, zodat ook de kinderen ver uit de bergen een kans krijgen voor een betere toekomst. Voor 150 euro per jaar kunnen kinderen naar school. Voor ons een grote uitdaging om het internaat vol te krijgen. Daar hebben wij uw steun bij nodig, zonder u redden wij dit niet!!! Dus, kom vrijdag gezellig kaarten, u een gezellige avond, en wij kunnen de kinderen van Villa Verde weer blij maken.

Groetjes Jos en Jacqueline de Groot