Vasten actie 2011

 Zoals u waarschijnlijk wel hebt gemerkt was de Dorpsketting van vorige week voorzien van het traditionele vastenzakje dat rond de paastijd wordt bijgesloten en verzameld in de kerken. Een aantal dames vanuit de wijkcontactpersonen hebben deze bijgevoegd in de Dorpsketting van afgelopen week. Het is de bedoeling dat de dames het zakje (met inhoud) weer bij u ophalen. De inhoud van de zakjes wordt gebruikt voor het uitbreiden van een scholenproject in Ghana en “de Bakkerij”in Leiden, een project  ter ondersteuning van kansloze jongeren, zodat deze toch een toekomst kunnen opbouwen door een vak te leren. 

Met de paasvieringen staat er in de gerestaureerde kerk een herkenbare offerbus bij de uitgang, ook kunt u uw bijdrage in een enveloppe, deponeren in de brievenbus van de pastorie van de Laurentiuskerk.

Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Warm bij u aanbevolen.

Mov in samenwerking met de Wijkcontactpersonen.