Kaartverkoop Summerland

Zondag 1 mei: Kaartverkoop Stompwijk Summerland

Wat gaat het alweer snel! Nog maar een paar dagen en dan start de kaartverkoop voor Stompwijk Summerland 2011. Inmiddels vijf jaar geleden werd Stompwijk Summerland voor de eerste maal georganiseerd. Een nieuw concept werd gelanceerd en Stomppop was verleden tijd. Dit jaar dus de jubileum editie, met een compleet vernieuwde terreinindeling.

Programmering

Het Stompwijkse festival vindt zoals ieder jaar plaats in het eerste weekend van juli. Dit jaar is dat 1, 2 en 3 juli 2011. Inmiddels ligt het programma vast en zijn de bands geboekt. De komende weken zal dit stap voor stap bekend worden gemaakt via de Dorpsketting en de website. Op vrijdagavond zal een exclusieve wijnproeverij plaatsvinden, Sensation Wine genoemd. Inmiddels zijn ook de eerste drie artiesten bekend voor zaterdagavond 2 juli 2011. De hoofdact op zaterdagavond 2 juli 2011 is Band Zonder Banaan. In het voorprogramma staat de band JeWelste en dj Billy the Klit verzorgt de muziek in de open lucht discotheek StarBeatz. De artiesten voor zondag 3 juli 2011 worden na de kaartverkoop bekend. De entree op deze zondag is geheel gratis.

Kaartverkoop

Voor vrijdag 1 en zaterdag 2 juli zijn toegangskaarten nodig, zondag 3 juli is geheel gratis. Kaarten voor zaterdag 2 juli kosten €13,50 in de voorverkoop en, indien voorradig, €15,- aan de deur. Voor vrijdagavond 1 juli moet men zich inschrijven d.m.v. het inschrijfformulier verderop in deze Dorpsketting. Het inschrijfgeld bedraagt €15,- per persoon. De kaartverkoop start op zondag 1 mei om 17:00 uur in jongerensociëteit Beatz, in Stompwijk. Jongerensociëteit Beatz is gelegen in Stompwijk tegenover de kerk aan Doctor van Noortstraat 89a. Na zondag 1 mei zullen, indien nog voorradig, ook kaarten worden verkocht bij Café de Gouden Leeuw in Stompwijk en Café de Meester/Don Bosco in Zoeterwoude. 

Wil jij het vijfjarig bestaan van Stompwijk Summerland niet missen? Zorg dan dat je a.s. zondag 1 mei om 17.00 uur op de stoep ligt voor Bardancing Beatz. Het kan namelijk wel eens storm lopen. Houdt verder de Dorpsketting en de Summerland website in de gaten voor meer informatie wat betreft de programmering van zondag 3 juli. Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

 

www.stompwijksummerland.hyves.nl

www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl

www.stompwijksummerland.nl