Vragen over Fam. Van Rijn

Met belangstelling heb ik foto’s van oude foto’s van Stompwijk bekeken. Ik kwam ze toevallig tegen op mijn speurtocht naar de families Jacobus Van Rijn en Wilhelmina De Hollander van de Meeslouwerweg in Stompwijk. In dat verband zag ik dat er in jouw familie een Cornelia van Rijn zit. Ik heb hiervan nog geen relatie met Jacobus kunnen ontdekken.

Neem niet weg, ik begrijp dat je belangstelling hebt in foto’s van Stompwijk. Ik ben op zoek naar beeldmateriaal van de familie van Rijn – De Hollander of de omgeving daarvan. Is er bij jouw weten daar ergens iets van te vinden? De kinderen ven hen Jan van Rijn en Anna Boere, opgegroeid aan de Meeslouwerweg, geven aan niets in hun bezit te hebben.

Kun jij mij op het spoor zetten? In afwachting van je reactie en de genomen moeite.

Met vriendelijke groet,

Harry Schwering
harryschwering@hotmail.com

Inmiddels…..

De familie Schrader – Van Rijn heb ik inmiddels kunnen traceren in de stamboom Van Rijn. Inmiddels heb ik ook gesproken van Jan van Rijn, voormalige woonachtig op de molen van Van Rijn, aan de Meeslouwerweg. Van hem heb ik heb een foto kunnen bemachtigen Jan van Rijn 1858-1910) en zijn vrouw Maria Hellings. Jan was een broer van Jacobus van Rijn. Weer een stapje verder in de puzzel.

Mocht de lezer van dit artikel nog meer informatie hebben voor de heer Schwering, dan verzoeken wij u contact met hem op te nemen of anders met redactie@dorpsketting.nl.