Dag dorpsbewoners…, dag Stompwijk,

Lang ging de ronde dat wij al uit Stompwijk waren verhuisd, niets is minder waar. Op 29 april jongstleden is ons huis opgeleverd in Brummen en zullen wij verhuizen uit Stompwijk. Een dorp wat ons zeer na aan het hart heeft gelegen en waar wij een dikke 35 jaar met plezier in gewoond en voor gewerkt hebben. Hier groeiden onze kinderen op en aan vele activiteiten hebben wij in die 35 jaar deelgenomen. Met veel verve…, en sommigen onder u vinden met teveel verve, hebben wij ons ingezet voor het dorp Stompwijk. Waarom…, omdat dit dorp ons heel veel waard is en wij Stompwijk en haar bewoners een formidabele groene toekomst wensen. En natuurlijk dat er meningen verschillen bij dit proces, maar dat geeft niet. Daar hebben wij altijd respect voor gehad. Nu gaat Brummen ons thuis worden en wellicht zullen wij ons weer met politiek en omgeving bezig houden. Wat ons rest is u allen een gezonde toekomst toe te wensen. Het was een zegen in dit dorp te hebben mogen wonen. 

Het ga u goed. 

Carla en Leo Wijnhoven…, U weet wel, die waren van de Zustersdijk