Gezellige Bevrijdingsdag

vissen2011

Op de vroege donderdagochtend hadden zich al enkele fanatieke vissers gemeld voor de viswedstrijd. Met in totaal 20 vissers werden er maar liefst 17 vissen uit het water gehengeld. Ryan van Benten verdient een speciale vermelding omdat hij een record aantal vissen had van 9 stuks. Andere winnaars waren: Jim Pardon, Mitch van Benten, Philippe Bregman, Bo Janson en Thijs van Bemmelen.

Inmiddels werd er vanaf 10.00 uur op het sportpark flink getekend op de stoep rondom de kantine. De stoeptekeningen van de volgende kinderen kregen een prijs: Stephanie Janson, Evy Overdevest, Kimberly Bos, Maud v.d. Bosch, Bart, Famke Grotius en Celine Bregman.

De kinderen werden vervolgens in de kantine getrakteerd op limonade. Daarna werd er met zijn allen Bingo gespeeld. Aangezien er problemen waren met de microfoon, waren we erg blij met de luide stem van Erik van Dorp, zodat iedereen de nummers duidelijk kon horen.

In de middag werd er een gezellige rommelmarkt gehouden waarbij veel leuke dingen werden verkocht. De ijsjes, koffie en thee vonden gretig aftrek bij de koffiecorner van SOS en het was er een gezellige drukte.

Als Stichting Oranjefeesten Stompwijk kijken wij terug op een leuke en gezellige Koninginnedag en Bevrijdingsdag. Deze festiviteiten zijn uiteraard niet mogelijk zonder onze sponsors en vrijwilligers en daarvoor danken wij hen hartelijk.

Uit de berichtgeving van de gemeente hebben wij vernomen dat de vergoeding voor de oranjeactiviteiten vanuit de gemeente in 2018 definitief zal wegvallen, in de aanloop hiernaartoe zal er ieder jaar steeds minder geld overgemaakt worden naar de verschillende oranje verenigingen. Wij hopen in de toekomst op onze sponsors en vrijwilligers te kunnen blijven rekenen zodat deze dagen in ons dorp gevierd kunnen blijven worden.

Stichting Oranjefeesten Stompwijk