Rondje Sluis Leidschendam

Rondje sluis Leidschendam

Na twee maal met succes ons rondje Stompwijk nu een rondje rond de sluis van Leidschendam.

Datum: zaterdag 28 mei 2011.

Melden vanaf 12 uur in “De Schuitenjager” Scheepswerf 12 Leidschendam. de thuishaven van bridgeclub Veur ’82.

Waar: Op 4 verschillende locaties in Leidschendam in de nabijheid van de sluis.

Organisatie: Bridgeclub Veur ´82 te Leidschendam

In dit stukje voor de Dorpsketting wordt iedere bridgeliefhebber uit Stompwijk uitgenodigd voor deelname. Via onze leden uit Stompwijk weten wij dat in het Dorphuis ook een aantal liefhebbers zit die de kunst van het bridgen wordt bijgebracht.

Omdat wij deze activiteit zien als sociale activiteit dus het meedoen belangrijker is dan de te behalen prijzen is deze middag een uitstekende gelegenheid om op een andere manier van het spel te genieten. De spelen worden als een soort kroegenbridge gespeeld op meerdere locaties.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,— per persoon, te voldoen bij het ophalen van het loopbriefje in “De Schuitenjager”. Hiervoor krijgt u 2 consumpties plus een broodje aangeboden. Tevens zijn er uiteraard enkele kleine prijsjes te verdienen.

Aanmelden per paar bij de heer C J van Boheemen bij voorkeur via de mail: cor.van.boheemen@casema.nl of telefonisch via 070 3278640. Na de aanmelding per mail ontvangt u een bevestiging. Wanneer u geen partner heeft voor deze middag maar toch mee wilt spelen zullen wij kijken of we kunnen bemiddelen om te komen tot een paar. U wordt van ons voorstel ruim voor 28 mei op de hoogte gebracht. Loopbriefjes en consumptiebonnen ophalen vanaf 12.00 uur tot uiterlijk 12.45 uur 1 in “De Schuitenjager”. Start bridgedrive om 13.00 uur, dus kom op tijd. We rekenen rond 17.30 uur aan de prijsuitreiking toe te zijn in “De Schuitenjager”.

Het gaat deze middag om een sociale activiteit waarbij het samenzijn en de gezelligheid voorop staan, dus worden de beschikbare prijzen bescheiden gehouden.

Lopend buffet:

Voor de mensen die dit leuk vinden is er na afloop in “De Schuitenjager” een lopend Chinees buffet. Inschrijven hiervoor kan door betaling van € 10,— bij het afhalen van het loopbriefje.

Tot slot:

Zijn er naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen dan kan dat via de mail of telefoon. Wij hopen op een geslaagde dag waarbij wij ook een  aantal mensen uit Stompwijk en omgeving mogen begroeten om samen met onze leden er een mooi evenement van te maken.

Voor de liefhebbers tot ziens op 28 mei in “De Schuitenjager” in Leidschendam.

 

Bestuur en evenementencommissie van Bridgeclub VEUR ’82 Leidschendam