Thom van Beek

Thom van Beek opgenomen in schaatsploeg 1nP

Naar aanleiding van de schaatsprestaties van afgelopen winter, is Thom uitgenodigd om te komen schaatsen bij de commerciële schaatsploeg 1nP onder leiding van Johan de Wit. Thom heeft het gewest Zuid Holland verlaten en maakt nu samen met Frank Hermans, Ben Jongejan, Bart van den Berg en Bram Smallebroek deel uit van schaatsploeg 1nP. De mannen zijn al volop met de zomertrainingen bezig en gaan volgende week voor de tweede keer op trainingskamp. Dit belooft weer snelle tijden voor aankomend schaatsseizoen. We hopen natuurlijk dat Thom en de andere jongens uit deze schaatsploeg ook deze winter weer schitteren op de televisie. Thommie, we wensen je heel veel schaatsplezier en nieuwe successen toe in je nieuwe ploeg en ook deze winter zijn wij weer je grootste fan!

Winfried, Annelies, Sanne, Iris en Ralph