Blesruiters

020 099a Zondagmiddag was er een spelletjesmiddag bij de Blesruiters. Eerst hebben we een behendigheidsparcours gedaan waarbij je om de pylonen moest rijden met je paard en over een hindernis heen en daarna van je paard af en moest je kleding aan doen en een stuk met je paard lopen en daarna weer de kleding uit en weer op je paard. Daarna hebben we een spel gedaan, de balkendans, dit is een soort stoelendans maar dan met balken, waar je dan met de voorbenen van het paard overheen moet gaan staan als de muziek stopt.

Hierna hebben we parade gereden, dat was ook zo super leuk. Zeker toen we de eerste keer gingen oefenen en bijna alle paarden even moesten poepen. Het zag er super uit. Daarna gingen een paar ouders, die in de zo gehete stofdoekenclub rijden, parade rijden. Ook dit zag er super uit.

Bedankt Sonja, Gerda, Nicolien, Carmen, voor het organiseren van deze geweldige middag.

Groetjes, Lies en Melanie van den Akker