KBO-fietstocht

 Donderdag 19 mei hebben wij de jaarlijkse fietstocht van de KBO gereden. Er hebben 18 leden meegedaan. Wij vertokken om 9.00 uur vanaf het kerkplein. Piet Beekman had weer een mooie route uitgestippeld. Het weer in de ochtend viel niet helemaal mee. Wij zijn via de Bovenmeer naar Oosterheem gefietst. Hier staan mooie huizen en appartementen. In Bleiswijk hebben we bij het Pannekoe huis koffie gedronken. Dat was lekker warm. Hierna zijn we richting Zevenhuizen gefietst. Langs de Rotte is het mooi fietsen. Hier is nog veel bouwland te zien. In Bleiswijk bij restaurant Het Meerenbos hebben we geluncht. Toen we daar weggingen begon zowaar de zon te schijnen en dat was wel erg prettig. Na nog een stop in Zoetermeer waren we om ongeveer 16.00 uur weer thuis. Sjaak Kaptein bedankte iedereen voor de gezelligheid. Het was een gezellige dag.

C. van Boheemen