Hobbyclub – schilderen op locatie – boerderij Juffermans

Vorige week dinsdagavond hadden de leden van de Hobbyclub een ander programma dan normaal. Door WOEJ werd ons gevraagd met de Hobbyclub mee te doen aan een Monumenten Kunstwedstrijd. Als locatie hebben we gekozen voor de monumentale boerderij van de familie Juffermans aan het Oosteinde. Schildersdoeken, verf, kwasten en verfschorten werden voor deze gelegenheid meegenomen naar de boerderij. Er werd door de kinderen een mooi plekje uitgezocht en de boerderij is vanuit verschillende hoeken op het doek vastgelegd. De resultaten waren verrassend. Nu maar afwachten of we in de prijzen vallen! Wij hebben in elk geval genoten van het schilderen op de boerderij. Nogmaals, ook namens de kinderen, hartelijk dank aan de familie Juffermans voor de gastvrijheid.

De Hobbyclub leiding