Programma Stompwijk Summerland: Het houdt maar niet op!

 Het houdt maar niet op met het programma van Stompwijk Summerland. Naast Band Zonder Banaan, Jewelste, Dj Billy the Klit, D-sign Live, 1+1+1=3 en Klavan Gadjé hebben we nog één geweldige dj weten te strikken. Deze man, geboren in de stad Roosendaal, zal op zondag 3 juli een spectaculaire set neerzetten in de enige echte open lucht discotheek van Stompwijk: STARBEATZ! 

Op jonge leeftijd ontdekte hij dat het maken van muziek zijn passie is. Vanaf zijn tiende jaar begon hij met drummen en na nog eens zes jaar professionele drumlessen, was hij klaar voor een nieuw avontuur. Hij begon zijn eigen tracks te produceren en met succes. De enorme hit ‘Party People’ zorgde voor velen boekingen en zo begon het balletje te rollen. Inmiddels zijn discotheken in Curacao, Aruba, Portugal, Kreta en Engeland geen onbekende meer voor deze dj. Even later scoorde hij nog een lekkere remix van het nummer ‘On the Run’. Dj Ralvero is zijn naam en hij zal de kers op de taart zijn op zondag 3 juli in STARBEATZ. Be there!

Kaarten Kaarten voor zaterdagavond 2 juli 2011 kosten 13,50 in de voorverkoop en zijn te koop bij Café de Gouden Leeuw (Stompwijk), Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude) en Bardancing Beatz (Stompwijk). De artiesten deze avond zijn Band Zonder Banaan, Billy the Klit en JeWelste. Op zondagmiddag/avond 3 juli 2011 is de entree helemaal gratis. Voor meer informatie over de programmering en/of andere zaken omtrent Stompwijk Summerland kun je kijken op www.stompwijksummerland.nl.

Volg Stompwijk Summerland nu ook via Twitter of wordt vrienden op Facebook en Hyves.

www.stompwijksummerland.hyves.nl                                           www.twitter.com/_summerland_

www.5jaarstompwijksummerland.nl                                              www.stompwijksummerland.nl