parochieberichten

In ondertrouw:

Karin Luk en Frank van Santen

Weekvieringen in de  RK H.Laurentius Parochie.

Donderdag 2 juni                  11.00 uur Hemelvaart, Eucharistieviering met samenzang        Voorganger:Em. Pastoor H.v.d. Plas

Zaterdag    4 juni                  19.00 uur geen viering

Zondag      5 juni                   11.00 uur  Woord en Communie viering met parochiekoor.      Voorganger: diaken Henny Peters

Donderdag 2 juni 11.00 uur voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, Piet Roeling, Leen v. Boheemen,Sjaak en Anja v. Santen –Koot, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, An Koeleman -v. Veen, Jannie Suyten -v. Leeuwen, Jan Kerkvliet, Douwe de Winter, Truus Hilgersom- Verhart, Annie v.d. Burg -v. Veen, Will v.d. Brink – Luiten, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal, Henk Luiten, Femia Janson-Sloot.

Zondag 5 juni 11.00 uur voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, Fam. knijnenburg -v.d. Lubbe, Riet Knijnenburg -v. Vliet, Toos Mooijman, Jan Koevoet, Nico v. Boheemen, Gerardus v.Santen, Anna Arkestein, overleden ouders v. Santen – Onderwater, Gijs Onderwater,  Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, An Koeleman -v. Veen, Jannie Suyten- v.Leeuwen, Jan Kerkvliet, Douwe de Winter, Truus Hilgersom- Verhart, Annie v.d. Burg – v. Veen, Will v.d. Brink – Luiten, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal, Henk Luiten, Femia Janson-Sloot.

kerkhulpen     

                                                                      Kosters                  Lectoren                  Misdienaars

Donderdag  2 juni  11.00 uur                         Adriaan H.             Jan H.                        Thijs en Sjoerd v. Bemmelen

Zaterdag     4 juni  19.00 uur                        John. Olyhoek       geen                           geen

Zondag       5 juni  11.00 uur                        John Olyhoek         Nel Klijn                      Josine en Marinka v. Es

Mededeling van uit het secretariaat

Kerkschoonmaak

Woensdag 8 juni gaan wij weer de kerk schoonmaken, iedereen die wil stoffen en vegen en poetsen is weer van harte welkom, de koffie staat klaar met de beroemde?

Werkgroep schone kerk Corrie v. Santen

De meimaand is weer voorbij

Afgelopen donderdag zijn we voor het laatst in de meimaand in de kerk bij elkaar geweest om het rozenkransgebed te bidden. We wachten nu weer op de oktobermaand. U, die elke week de moeite nam om naar de kerk te komen, hartelijk dank voor uw aanwezigheid. Adriaan, de koster ook hartelijk dank voor alle moeite. Alles in de kerk was, zoals gewoonlijk weer prima in orde.  Hopelijk zien wij elkaar allemaal in oktober weer terug in een goede gezondheid.

Jan van Rijn