Beatz

 

Na 2 weken afwezig zijn geweest zijn we er weer eens. We hadden afgelopen weekend op de vrijdag het thema after school. Voor de mensen die dit jaar in hun examenjaar zitten zit hun schooljaar er alweer op. Nu nog wachten op de uitslag of ze zijn geslaagd. Weer even terug naar de vrijdag avond. De deuren gingen om 21.00 uur open en niet lang daarna waren de eerste mensen al binnen. De avond was weer een gezellig feest en iedereen ging weer met een blij gezicht naar bed.

 

Aankomend weekend: Dit weekend zullen we weer op de vrijdag geopend zijn met als thema Ladiesnight. De meesten mensen zullen dit thema al kennen dus ik zal er geen hele uitleg bij geven, alleen dat de vrouwen tussen 21.00 en 23.00 uur korting op ons assortiment hebben. De deuren zijn om 21.00 uur open en de entree is gratis.

Schuimparty: Vrijdag 24 juni geven wij ons laatste feest van het seizoen namelijk schuimparty. Om bij dit spetterende feest te mogen zijn zullen jullie een kaartje moeten hebben. Deze zijn verkrijgbaar bij ons aan de bar en ze zijn maar 5 eurootjes per stuk. Wees er wel snel bij want OP=OP. Voor verdere informatie zie de website of blijf op de hoogte door lid te worden van onze hyves.

Stompwijk Summerland: Eerste week van juli is het natuurlijk weer tijd voor Stompwijk Summerland. Kaarten voor de zaterdag zijn te halen bij ons aan de bar of bij Ruud en Jose(Stompwijk) en De Meester(Zoeterwoude).

Nog een fijne week en we zien jullie a.s. vrijdag weer.

Groeten, het Bestuur