KBO informatie

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

KBO informatie juni 2011

Busreis donderdag 16 juni

Het vertrek van de bus bij sporthal de “Meerhorst” op donderdag 16 juni is definitief 8.00 uur. De bus is om 7.45 uur aanwezig. Het bestuur wenst u een fijne dag toe.

Dagtocht 50 plusbeurs in Utrecht dinsdag 13 september

KBO Stompwijk heeft voor leden en niet leden een speciale aanbieding, gezamenlijk naar de 50+ beurs en concert met vervoer.

Wat houdt dit in? U vertrekt op boven genoemde datum met de OAD- bus vanaf sporthal “Meerhorst” tussen 9.00 uur en 10.00 uur. Aankomst rond 11.00 uur.

U krijgt een entreekaart voor bezoek aan de beurs en vanaf 17.00 uur gaat de zaal open voor een concert met Lee Towers en Anita Meijer met het New Classic Quartet, na afloop wordt u weer naar de sporthal vervoerd. Op de beurs kunt u genieten van aanbiedingen in ruim 600 stands, u komt niet met lege handen thuis, er zijn voldoende zitplaatsen beschikbaar. Voor dit arrangement betaalt u € 37,50 per persoon. Opgave voor dit arrangement moet zo snel als mogelijk gebeuren, dit vanwege het 1 daagse aanbod van dit arrangement,  en vol is vol.

Opgave bij Antoon van Santen, 071-5804342, e-mail ahjvsanten@casema.nl

In volgorde van binnenkomst, uw betaling hiervoor storten op RABO rekening 375349243  t. n. v. KBO Stompwijk of contant op de Soos. Bij voortijdige annulering van reeds bestelde kaarten bent u kosten verschuldigd, het bedrag wordt door het bestuur bepaald.

Met vriendelijke groet, Bestuur KBO Stompwijk