Picknicken met fanfare Juliana

Picknicken met fanfare Juliana

Nog een paar repetities en dan is het ook voor de fanfare weer zomervakantie. Als afsluiting van het  leuke seizoen willen we nog een spetterend concert geven!

Op zondag 19 juni om 15.00 uur geven wij een picknick concert op het grasveld bij de ‘appelboom’ speeltuin (waterviolier/pinksterbloem).  Leuk voor jong en oud,  een ideale Vaderdag activiteit dicht bij huis dus!

Wij zullen die middag vooral veel zomerse en herkenbare muziek spelen en ondertussen kunt u genieten van uw zelf meegebrachte picknick. Dit kan natuurlijk een echte zomerse maaltijd zijn maar ook gewoon een hapje en een drankje.   Mocht het weer niet goed genoeg zijn om buiten te picknicken dan wordt het concert gehouden in de kantine van ‘Stompwijk 92’.

Na de zomervakantie gaan wij weer hard aan de slag voor ons najaarsconcert!

Met muzikale groet, Fanfare Juliana