Afscheid leden AC Meerlaan

Afscheid leden van de AC Meerlaan

Aanstaande vrijdag is het een bijzondere dag. Voor 3 vaste waarden en oprichters van het zaalvoetbalteam AC Meerlaan is het einde van hun zaalvoetbal loopbaan in zicht. Henk de Winter, Cock van der Meer en Paul van de Sande nemen vrijdag afscheid als spelers van de AC Meerlaan.

Staat van dienst:

Hun staat van dienst is een indrukwekkende;

Henk is al 20 jaar ster en aanvoerder van de AC. Zijn specialiteit: De stofzuiger en de pass. Zo gaf hij al menig assist en pikte z’n doelpunten mee waardoor de punten weer mee naar huis genomen konden worden.

Cock is al 20 jaar in dienst. Cock is een geslepen spits die je als keeper niet graag voor je ziet. De bal ligt namelijk dan al in het net… Cock is de Inzagi van de AC Meerlaan, geslepen en goede ideeën.

Paul is ook al 20 jaar in dienst van de AC. Spelend in de achterhoede is Paul op z’n best. Dacht een aanvaller eindelijk Paul voorbij te zijn, dan kwam er altijd nog een lang been de hoek om zeilen, waardoor je alsnog de bal kwijt was. De gehele voor- en achterhoede kan op Paul rusten.

Hoogtepunt:

Het hoogtepunt in hun carrière is denk het behalen van het kampioenschap op het Koude Kippen Panna toernooi tijdens het 15-Jarig bestaan van ‘hun’ AC.

“Zo bijzonder hebben we het in 15 jaar niet gehad” aldus een van hen.

“Je kunt het vergelijken met Feyenoord die in de Kuip de UEFA beker wint. Zoveel supporters, zoveel feest, fantastisch” aldus een ander.

Bijzondere wedstrijd:

Aanstaande vrijdag is de laatste wedstrijd van het seizoen en tevens hun afscheidswedstrijd. Dit wordt een heel bijzondere wedstrijd.

De huidige selectie met in de gelederen Henk, Cock en Paul spelen tegen een aantal bekende oud AC Meerlaan sterren.

Dit belooft een avondje hogeschool voetbal te worden, met veel gezelligheid en als klap op de vuurpijl een handtekeningen sessie van de aanwezige sterren.

Uitnodiging:

Wij willen u allen, vrienden, familie, kennissen en voetbal liefhebbers, uitnodigen voor deze spectaculaire ontmoeting. Om nogmaals de handen op elkaar te zetten voor Henk, Cock en Paul.

Aanvang wedstrijd: 20.30 uur Sporthal de Meerhorst

Tot vrijdag!  AC Meerlaan