parochieberichten

 In ondertrouw: Stephanie Kooman en Martijn Oudshoorn Zoetermeer

                           Koen Havik en Shuang. 

Weekvieringen in de  RK H.Laurentius Parochie

Zaterdag 25 juni    19.00 uur       woord en communieviering met EMS koor        Voorganger Mw. Marianne Turk

Zondag    26 juni     11.00 uur      woord en communieviering met samenzang     oorganger Mw. Marianne Turk

Vrijdag    1 juli        14.00 uur       huwelijksviering Stephanie Kooman en Martijn Oudshoorn te Nieuwkoop.

Zaterdag 25 juni 19.00 uur, voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, Piet v.d. Salm en familie, Truus Hilgersom – Verhart, Annie v.d. Burg – v. Veen, Will v.d. Brink – Luiten, Jannie Suyten— v. Leeuwen, Henk Luiten, Femia Janson-Sloot.

Zondag 26 juni  11.00 uur voor de overleden armen  en weldoeners van de parochie, An Koeleman -v. Veen Jaargetijde, Aad Luiten, Cornelis en Piet Olijhoek, Leen en Josien Olsthoorn – Lourens, Toos v.Boheemen – Warmenhoven, overleden ouders v. Boheemen- v.d. Krogt, Magda v. Santen- v. Paassen, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja .v. Santen – Koot, Jannie Suyten- v. Leeuwen, Aad Luk, Gerard Put, Jaap Warmerdam, Corrie Bolleboom – Zoetendaal, Henk Luiten, Femia Janson-Sloot

kerkhulpen                                                                    Kosters                         Lectoren                          Misdienaars

Zaterdag  25 juni  19.00 u                                          John O      F.v.S                  geen

Zondag    26 juni. 11.00 u                                           John O.                            Rienus O.      Ashley Janson  en   Marinka v. Es

Eigentijdse viering met het E.M.S.koor

Het is alweer bijna zover dat het E.M.S. koor 2 maanden vakantie heeft. Maar daarvoor willen ze nog graag ’n viering voor u opluisteren. Zaterdag 25 juni bent u allen weer welkom, want zingen voor lege banken is toch minder leuk. Het thema voor deze viering is: “De wereld groeit als wij delen”.