Stompwijkse Paardendagen 2011

 Stompwijkse Paardendagen 2011

“Gezelligheid voor iedereen”

Op vrijdag 15 juli a.s. beginnen de Stompwijkse paardendagen. De liefhebbers van dit festijn kijken hier ieder jaar weer naar uit. En terecht. Kenmerkend voor deze dagen zijn immers de gezelligheid en de ontspannen sfeer. Voor jong en oud. De komende vier weken zullen wij u in het kort informeren over wat u kunt verwachten. In het vernieuwde programmaboekje dat u binnenkort bij de Dorpsketting aantreft, vindt u een uitgebreide beschrijving van alle evenementen. Voor informatie kunt u ook terecht op onze website:

www.stompwijksepaardendagen.nl/.

Het programma is ten opzichte van voorgaande jaren nauwelijks veranderd. Nieuw is op zaterdagmiddag zumbathon onder leiding van Laura Oliehoek. De liefhebbers kunnen om 16.30 uur terecht in de grote feesttent. De deelnemers aan de squadrace moeten ook goed opletten. De aanvangstijd van dit evenement is vervroegd naar 13.00 uur. Daarna volgt het springconcours om de “Cor Jansen Wisseltrofee” (aanvang 16.00 uur). Tevens is aan het programma toegevoegd het zogenoemde “Speel je spel”. Hierbij moet een deelnemer zoveel mogelijk punten verzamelen door hindernissen in een bepaalde volgorde te nemen. Een aantrekkelijk spel voor zowel ruiter als publiek. Dit zijn de belangrijkste wijzigingen van het programma.

Zoals ieder jaar heeft de organisatie er alles aan gedaan om het evenement vlekkeloos te doen verlopen. Met uw medewerking en hopelijk mooi weer is het bestuur er van overtuigd dat we weer een aantal aantrekkelijke dagen tegemoet kunnen zien.

Bestuur Nooit Gedacht