Proefrijden op de mini quads

Proefrijden op de mini quads

Op (16 juli) de zaterdagmiddag van de kermis wordt om 13.00u de behendigheidswedstrijd gehouden met de mini quads voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Omdat op een quad rijden voor kinderen die dat nog nooit gedaan hebben  toch onwennig kan zijn zullen we dinsdagavond 12 juli om 19.00 uur op het terrein van Lexmond Trading aan het Klaverblad de kinderen die aan de wedstrijd zaterdag meedoen wegwijs maken met het rijden van een quad.

Dus de kinderen die zaterdag mee willen doen moeten zeker dinsdagvond 12 juli even proefrijden om zaterdag goed voor de dag te kunnen komen. Kinderen die zaterdag mee willen doen kunnen zich dinsdagavond in laten schrijven, er zijn 100 plaatsen en vol is vol.

Helmen zijn beschikbaar, maar deelname aan het evenement is ondanks de genomen veiligheidsmaatregelen geheel voor risico van de deelnemer.

Het N pro team